Corona maatregelen

Tijdens deze Corona tijd waarbij we niet bij elkaar mogen/kunnen komen zal de training online plaats vinden.

Als we straks weer (gedeeltelijk) bij elkaar mogen komen, is er bij ons op locatie (Almere) voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden. De groepen zullen wat kleiner blijven – voor Corona was de maximale grote van de groep 12 personen – nu met Corona zal de groep niet groter dan 8 personen zijn zodat we alle ruimte hebben.

Tevens hebben we een desinfectie zuil zodat iedereen zijn/haar handen goed kan desinfecteren.

Lunch wordt per persoon verpakt, vooraf zal er dan ook gevraagd worden welke broodjes men graag wil ontvangen voor zijn/haar lunch.

Onze diensten

Scrum training

De training is bedoeld voor alle geïnteresseerden die producten of diensten willen ontwikkelen met behulp van het Scrum framework, maar is toegespitst op diegenen verantwoordelijk zijn voor het organiseren, begeleiden of introduceren van Scrum,: Scrum Masters, Product Owners en Scrum Team leden.

SAP consultancy

Wanneer u moeite heeft om bij te blijven op het gebied van SAP innovaties, ondersteunen wij u graag met het ontwikkelen van standaardprocessen op maat. Hierdoor kunnen wij u helpen bedrijfsprocessen te verbeteren. DE SAP Consultancy geeft advies, gericht op uw bedrijfsstructuur en met uw applicatielandschap als uitgangspunt.